Menu

Mullistava (loukku)hälytinlaite Suomen olosuhteisiin!

19.3.2013 - Uutiset

http://www.trueaim.fi/verkkokauppa/index.php?main_page=product_info&cPath=211_177&products_id=960

Mullistava, verkkovirrasta vapaa hälytinlaite, joka toimii vuorenvarmasti Suomen olosuhteissa ja vapauttaa sinut rutiinityöstä ja säästä aikaa. Laitteen seuranta ja hallinointi onnistuu todella helposti ja vaivattomasti nettiselaimen ILMAISEN käyttäjäportaalin kautta. Laite soveltuu minkä tahansa kohteen valvontaan. Olipa kohde loukku, vene, työkone, auto, kesämökki, niin laite toimii ja suojaa omaisuutesi tai ilmoittaa loukun lauenneen. Laite hälyttää välittömästi, mikäli laite aktivoituu. Laite lähettää tarvittaessa 2kpl ”olen kunnossa” viestejä vuorokaudessa. Myös alhainen paristojen jännite-ilmoitus lähetetään. Mikäli laite ei lähetä ”olen kunnossa” viestiä, niin tiedät, että patterit tyhjät tai laite muutoin pois päältä(operaattoriverkon katoaminen, varkaus, ilkivalta).

Laitteen toiminta täyttää uudistuneen metsästyslain vaatimukset.

GSM verkot:

Toimii tarvittaessa myös muilla operaattoreilla.

Lähettää sms-viestinä kännykkään hälytykset, portaalin läpi voit seurata kaikkia laitteitasi ja muuttaa asetuksia vaivattomasti.

Toiminta-aika on jopa 12kk hyvillä litiumparistoilla.( Vuoden testissä samat paristot -5..25 lämpötilassa kestivät yli vuoden, kun laite lähetti kaksi tarkastusviestiä päivittäin.)
Laitteen tiiveys IP67.
Laitteessa on reedrele ja ulkopuolinen, kotelon seinän läpi toimiva magneetti poistuessaan aiheuttaa hälytyksen, kun loukku laukeaa.

Laite vähentää ajankäyttöä ja ajettuja matkoja eli säästää selvää rahaa käyttäjälleen!

 

Tämä laite toimii vuorenvarmasti Suomen kovissa olosuhteissa ja sen käyttö on erittäin helppoa ja hallittua ILMAISEN käyttäjäportaalin kautta