Avoinna ma, ke, pe klo 16-18
Niko +358 44 5528667
sales@trueaim.fi
Helkamäentie 15,
07230 Monninkylä


Kemmesabbe® koiraliivi

€118.00

Kemmesabbe® näkyvyyttä koiraliivillä

Liivi on kehitetty ja testattu kokeneiden koiranohjaajien toimesta. Liiviä on kehitetty vuodesta 2008 saakka. Koska markkinoilla ei ollut tarpeeseen sopivia liivejä päätimme kehittää oman mallin. Suurimmat ongelmat muissa tuotteissa oli heikosta laadusta johtuva huono kestävyys ja että liivit putosivat usein koirilta. Tavoitteenamme oli valmistaa erittäin kestävä liivi joka kestää kulutusta ja käyttöä hyvin ja ettei liivin remmejä voi vahingossa ylikiristää koiran vatsan kohdalta.Ennenkuin tämä liivimalli valmistui, niin sitä testattiin monien vaativien metsästäjien toimesta usean vuoden ajan.

Ominaisuudet:
• Liivin väri ja heijastimet antavat koiralle paremman näkyvyyden ja turvan
• Liivissä on kaksi kerrosta pehmeää, kestävää ja vedenpitävää kangasta ja kahta eri väriä- punainen vasemmalla puolella ja keltainen oikealla. Värimaailman avulla on mahdollista arvioida, mihin suuntaan koira osoittaa riistaa vaikka et näkisi koiraasi kokonaa tiheässä maastossa n tai kun näkyvyys on huono. Punainen väri = riista on vasemmalla. Keltainen väri = riista on oikealla.
• GPS tasku sopii kaikkiin panta-mallisiin GPS-laitteisiin (Garmin, Tracker, Ultrapoint, B-Bark jne). Näin koiran kaulassa ei ole ylimääräistä painoa lainkaan. Antaa tilaa muille pantalaitteille (telemetria jne).

• Lähetinvyö ja GPS tasku ovat matalan painopisteen ansiosta kokoajan samassa paikassa, eivät voi liukua vatsan alapuolelle tai ympäri.
• Liivi kestää kulutusta hyvin, on säädettävissä neppareilla.

• Liivin takaosassa on metallilenkki talutushihnaa varten.

Saatavana kaksi kokoa:
SUURI(large): jämtlanninpystykorva, iso koirat, plotthund, Pointer jne
PIENI(small): Pieni jämtlanninpystykorva, pieni koira, beagle, mäyräkoira.

1 vuoden takuu valmistus-ja materiaalivirheille !

Lisää koriin:

  • Malli: kemmesabbe
  • Paino: 1kg

Valitse:
Tämä tuote on tullut valikoimiimme keskiviikko 22 maaliskuu, 2017.