Avoinna ma, ke, pe klo 16-18
Niko +358 44 5528667
sales@trueaim.fi
Helkamäentie 15,
07230 Monninkylä


Savustus ja grillaus

Laadukkaat eurooppalaiset ruostumattomasta teräksestä valmistetut savustuspöntöt ja grillit. Savustuslaatikoittemme laatu on erinomainen ja käyttöikä pitkää. Suurin osa markkinoilla olevista tuotteista on valmistettu ohuesta metallista ja hitsaussaumat kuumudesta leviävät helposti ja savu karkaa laatikosta ja savustus epäonnistu, ja 10 käyttökerran jälkeen niistä tule käyttökelvottomia. Tuotteemme ovat hyvin valmistettuja ja täysiin ilmatiivit ja saumat kestäviä. Tiedämme että te saatte nauttia savustuslaatikostamme kymmeniä vuosia, ja jos tilaatte paksummasta mahdillisesta metallista niin sellaisesta laatikosta nauttivat vielä lapsenlapsetkin. Savustuslaatikkomme vesihydrauliset sinetit on valmistettu ruostumattomasta teräksestä tai tavallisesta 1,2 tai 3 mm:n paksuisesta teräksestä. Painotettu korkki asetetaan vesilukkoon ; poistovesiputkeen savustuslaatikosta, täytetään vedellä, joka edistää savustusprosessia (vesi estää hapen pääsyn savustuslaatikkoon sekä savun ulospääsyn). Menetelmä takaa savustuksen korkea laatua ja tuotteiden unohtumattomia makuelämyksiä. Savustuslaatikon sisäpuolella on grilliritilät savustettaville tuotteille sekä keräysastia, joka estää savustettavasta tuotteesta irtoavan rasvan ja nesteiden valumista puuhakkeeseen. Lisäksi savustuslaatikossa on metallikehys, jonka avulla voitte irrottaa koko savustuslaatikon sisällön kerrallaan, mikä on hyvin kätevää, jos joudutte lisäämään haketta pitkiä savustuksia varten. Savustuslaatikko on suunniteltu kalalle, lihalle ja kasviksille. Savustuslaatikoiden tyypit: Savustuslaatikkoa on kolmea eri kokoa: - Matala (yksi grillausritilä), - Keskikokoinen (kaksi grillausritilää) , - Korkea (kolme grillausritilää). Savustettaessa suurikokoisia lihapaloja (esim. kokonainen broileri) käytetään vain yhtä grillausritilä, muut ritilät siirretään pois rungosta. Savustuslaatikko vesilukolla on suunniteltu ulkokäyttöön (esim. piknikeillä, vaellus- ja kalastusretkillä). Savustuslaatikon voi sijoittaa grillihiilille tai avotulelle, kuten myös kaasu- tai sähköliedelle. Ruostumattomasta teräksestä valmistettu savustuslaatikko vesilukolla on yksinkertainen ja helppokäyttöinen, luotettava ja pitkäikäinen! Savustuslaatikkoa voi käyttää niin sisätiloissa kuin ulkonakin. Savustuslaatikko ihanteellinen lahja kalastajalle, metsästäjälle tai muille ruoanlaittajille, jotka arvostavat lahjaa ja kaikkia sen tuomia etuja ja makuelämyksiä!Tuotteen kuva

Grilli ( rst-pelti)

Grilli ( rst-pelti)

Grillausosa joka sopii grilliksi sellaisenaan tai savustuslaatikon alle lämmönlähteeksi! P: 490 mm L: 290 mm K: 120 mm paino: 10 kg Paksuus: 2 mm...
€126.02

Lisää:

4

Scandia L (1mm rst-pelti)

Scandia L (1mm rst-pelti)

P: 545 mm L: 345 mm K: 230 mm paino: 10 kg Paksuus: 1 mm Tasot: 2kpl Teräs tyyppi: Ruostumaton teräs Toimituskulut Matkahuollolla alkaen 12,90¤ !
€186.50

Lisää:

1

Scandia M (1mm rst-pelti)

Scandia M (1mm rst-pelti)

P: 545 mm L: 345 mm K: 150 mm paino: 8 kg Paksuus: 1 mm Tasot: 1kpl Teräs tyyppi: Ruostumaton teräs Toimituskulut Matkahuollolla alkaen 12,90¤ !
€173.40

Lisää:

2

Scandia XL (1mm rst-pelti)

Scandia XL (1mm rst-pelti)

P: 545 mm L: 345 mm K: 310 mm paino: 11 kg Paksuus: 1 mm Tasot: 3kpl Teräs tyyppi: Ruostumaton teräs Toimituskulut Matkahuollolla alkaen 12,90¤ !
€198.60

Lisää:

4

Scandia XL (3mm rst-pelti)

Scandia XL (3mm rst-pelti)

P: 545 mm L: 345 mm K: 310 mm paino: 21 kg Paksuus: 3 mm Tasot: 3kpl Teräs tyyppi: Ruostumaton teräs Toimituskulut Matkahuollolla alkaen 12,90¤ !
€372.00

Lisää:

1elokuun uutuudet - Lihan mureutus